Neopouštěj mě

Neopouštěj mě

Anotace: ...

Prosím,
Nenechávej mě tu samotného.
Vůbec netěší mě,
Ta samota, to břímě,
Něco tak děsivého.
Beze mě jsi nic,
A já bez tebe.
Prosím,
Neříkej, že tě to taky netíží.
Někdo jako ty,
Jako já...
Jsem ti nejbližší.
Pojď, uteč se mnou!
Minulost je pasé, nech ji být!
Klidně ji zničím pro tvůj klid.
Odejdeme, sami dva.
Ty a já.
Kam jdeš?
Počkej.
Nenechávej mě tu samotného.
Prosím.
Autor hravij, 31.12.2017
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: grázlík, Ruda Štola, Anděl, Alineki, Arnie42
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

31.12.2017 20:13:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí