Ptáš se

Ptáš se

Anotace: Text pro případné zhudebnění.

Ptáš se
komu sluší svatozář
to já nevím
jenom někdy
přijde čas
a ty jí máš

Možná právě
snese se ti hlas
někde z hůry
a přejde tě
i chuť
se mnou jít

Až k těm místům
co nikdo kromě nás
o nich neví
a i kdyby
nemoh by jim
požehnat

Přiznej, znáš mě
můj názor na věčnost
ta snad není
pro mě klidně
dnešní den
je poslední

A tak nevím
na co čekáš ráj
nadpozemský
přece nejlíp chutná
z hadích
jabloní

Ptáš se
jak ti sluší svatozář
sama nevíš
jenom někdy
přijde čas
a ty jí máš
Autor Vašek Špongr, 31.12.2017
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vašku...nádherné....moc se mi líbí!**ST**

31.12.2017 20:11:04 | Anděl

Děkuji.

31.12.2017 20:31:45 | Vašek Špongr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí