Zajímá mne

Zajímá mne

Anotace: Pár veršů o člověku, který se pro mě stal tak moc důležitým..

Zajímá mne zda vím,

co s sebou láska přináší.

Zda je to to, co cítím po tvém boku.

Zda je to ten pocit,

co k nebi vynáší.

 

Zajímá mne proč,

proč celý svět tu je?

Když já našla jsem své štěstí

v jednom člověku,

co mne miluje.

 

Zajímá mne jak,

jak dál štastně mám žít.

Když celý svět brání nám,

tiše a společně,

Malého prince si číst.

Autor Mydlinka, 02.01.2018
Přečteno 565x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Izza, Kapka, Fany, Jan Urban
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, ST

03.01.2018 13:24:54 | Kapka

Hezké :-)!

03.01.2018 06:35:02 | Fany

Dvě panenky v očích tvých najdeš v zrcadle a ony odpoví pokud nepohasnou.

02.01.2018 22:40:46 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí