Miluj mne teď

Miluj mne teď

Anotace: a žádné pak

miluj mne teď,
jen teď jsme a žádné pak,
miluj mě, ať umím se zas smát
miluj mne s láskou
potichu rozervi na kusy
nahlas,
ať se dvě srdce,
… pokusí

miluj mne,
nech svoje ústa tichá
já budu vědět
teď na mých
ta dívka něžně dýchá,
miluj mne
věčně, má divokrásná ženo
snad nám pak jednou
bude
...odpuštěno

Autor kroužek, 03.01.2018
Přečteno 557x
Tipy 9
Poslední tipující: jvacl, grázlík, Anděl, Kapka, KeepTheFlameBurning, Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...moc krásné..*ST*

04.01.2018 07:21:02 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí