Polární záře

Polární záře

Anotace: ...

Zjevila ses jako polární záře
nad nemilosrdnou krajinou
když podívám se do tvé tváře
všechny zlosti světa pominou

když podívám se na černé nebe
ty záříš na něm jako hvězda jasná
a při pouhé myšlence na tebe
je i cesta na smrt krásná

a ta touha nesmírná
líbat tvoje něžná ústa
vždy znovu mi sílu dá
a ta slova nejsou prostá

uloupit chci tvoje srdce
a nechat si jej pro sebe
tvoje slova zní tak sladce
a já chci žít jen pro tebe

tvá duše krásná jak polární záře
nad severskou pustinou
já vepíšu teď do svého snáře
že chci jen tu jedinou
Autor lukassnajdr, 04.01.2018
Přečteno 565x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Maggot7, Kapka, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání :)

07.01.2018 08:57:11 | Lioness

:-) Pro hezkou duši hezké vyznání ..Děkuji

14.01.2018 00:35:38 | lukassnajdr

...pozor na vábení Sirén...;-)

04.01.2018 12:56:04 | bogen

Žádný strach :)

14.01.2018 00:36:04 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí