smuten

smuten

Anotace: o lásce číslo 3 a o smutku, který tuto lásku často doprovází

ach
jsem smuten
knihy mě už nebaví
a hudba je mi přítěží.
rodí se ve mně další sezónní deprese,
která nade mnou zvítězí?

jsem smuten
a otráven vším, co mi přijde do cesty.
a ty, ty mě taky štveš,
protože mé city stále neodešly.

proč, ptám se sebe,
i když odpověď dávno znám.
je to tvůj smích, šarm
a všechny pohyby tvé jemné,
které ve mně budí žár, žal.

jsem smuten
nevím, kdo by mi mohl pomoci,
kamarádů postrádám
a tak ležím sám po noci
a myslím na tebe
a na všechny ty konverzace a tance,
které se nikdy nestanou
a když spím,
myšlenku tvou se mi podaří s sebou do snu ukradnout.
ach, ve snech si spolu užíváme svobody a mládí,
přitom v reálu ti musím říkat paní.
Autor aiden, 04.01.2018
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, a to doST

05.01.2018 00:12:25 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí