Jediný týden

Jediný týden

Anotace: Basen o poslednim tydnu, kdy jsem potkal neuveritelnou zenu, ktera musela zase odletet zpet domu do Cech.

Chci ten týden zas a znovu
Prožívat ho dokola
Slovo dalo k Tvému slovu
Světla kolem zhasnula

Hvězdy na nebi se ptaly
Co to mezi námi zářilo
A když naše ruce se spolu spjaly
V tu chvíli všechno sršelo

Pohledy se naše střetly
A já se v Tvých očích ztratil
Na rukou se chlupy zvedly
Rychle jsem Tě políbil

Je mi smutno, že tu nejsi
Co mám dělat teďka s tím
A tak se ptám: Drahá kde jsi
Pořád jen o Tobě sním

Na zádech hladím Tvé Lilie
Doufám v jejich symbol naděje
Jak Řekové věřili, v nás taky žije
Snad vítr ten čas samoty odvěje

Kvůli Tobě zase píšu básně
Snad Tě brzy neomrzí
Jsi má múza, je mi krásně
Píšu pro Tebe a nic mě nezadrží
Autor Richard Ježek, 07.01.2018
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to tak mám i já jsem svou Lásku ztratila,
protože se mi na stovky kilometrů vzdálila,
ale zůstal mi alespoň múzou.

07.01.2018 10:10:55 | Šípková Růženka

Me se nastesti laska vrati. Bohuzel jen na chvili a pak zase nic. A pak mozna na delsi dobu.

08.01.2018 09:14:55 | Richard Ježek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí