Láska je...

Láska je...

Anotace: Alespoň pro mne je...

Láska je jako ruleta.
S vkladem rozdílným
každý z nás začíná.

Láska je jako kulka.
Hazard s přízní její
nikomu se nevyplácí.

Láska je jako automat.
Za peníz různé hodnoty
nestejně dlouho trvá.

Láska je jako kolotoč.
Přes touhu vystoupit
za jízdy šance není.

Láska je jako pavučina.
Kdo jednou chycen byl,
nerad tu past opouští.

Láska je jako duha.
Když štěstí kolem prší,
neskutečně hezky září.

Láska je jako odměna.
Nezískáš když se nesnažíš,
nedostaneš, když si nezasloužíš...
Autor Modrý Adept, 15.03.2005
Přečteno 1986x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí