Tajemství černého lesa

Tajemství černého lesa

Anotace: Tak řekni, co tu svítí a skoro nehřeje, Proč do prázdna vedou, Stopy a závěje? Zbylým citům, Dál se poddávám, Když zavátou tě hledám, Pro věčný blouznění, Pro víru v souznění, Padám, S tebou, Do sebezničení

 

Manipulátor

Zamilovaná

V neurozách

V žáru trápení

 

V srdci bol

Je v tom kovaná

Zmítaná

Pro své poznání

 

 Bloudí dál

 K útesu skal

Pro tajemství

 Hluboký

 

Je v tom síla

Je v tom láska i děs

Pospíchám

Než překročí

Poslední mez

  

Tak řekni

Co tě volá

 Do temného lesa

  Ten hlas nikdo neslyší

I když se rozední

 

 City pošlapaný

Nikam neschováš

 Šaty ledový

Oblékáš

 

Tak řekni

Co tu svítí

 A skoro nehřeje

Proč do prázdna vedou

Stopy a závěje?

 

 Zbylým citům

Dál se poddávám

Když zavátou

Tě hledám

 

 Pro věčný blouznění

Pro víru v souznění

 Padám

S tebou

Do sebezničení

 

(Hanuš Šparlinek, 10.1.2018)

Autor Hanuš, 10.01.2018
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí! *ST*

10.01.2018 18:26:42 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí