Jednou přijde ta pravá

Jednou přijde ta pravá

Anotace: Pro všechny co už nedoufají

Jednoho dne
se potkáte
a rty se zachvějí
Tak jako v mlze paprsek
tak jako krajka v peřeji..

Jednoho dne se potkáš s ní
oči se setkají
To srdce se náhle probudí
vydechneš potají..

Jednoho dne se setkáš s ním
Skousneš spodní ret
Nad dlaní přelétne stín..
Držet a nepouštět..

Jedno dne se potkáte
To přestane i vítr vát..
V lesích to náhle umlkne..
A slunce začne hřát..
Autor Liduška, 10.01.2018
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: Danger, Jan Urban, grázlík, Laika, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

04.01.2019 19:47:39 | Dane

a co když radši horní ret...:-)
hezká a voní lesem.

06.06.2018 21:01:28 | Danger

Líbí moc. Hezké přiblížení duší, které se míjejí a stejně neminou.

18.05.2018 22:57:10 | Jan Urban

Děkuju :)

10.01.2018 22:26:04 | Liduška

Jsou to moc pěkné verše....ST

10.01.2018 22:06:54 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí