Probdělá noc

Probdělá noc

Anotace: Nejedna...

Dala bych cokoli za to, mít Tebe,
sledovat hvězdnou oblohu nad ránem,
jsi pro mě tajemný, jako to nebe,
každým Tvým polibkem zase den zestárne.

Když noci probdělé dívám se do očí,
do očí touze, co křičí samotou,
všechno se v tu chvíli kol tebe otočí,
všechny ty myšlenky, co hlavou prolétnou.

Každý tvůj pohled, slova...vždyť víš,
jsi pro mě krví, co v žilách mi proudí,
však nikdy k srdci nepustím blíž,
nechám ji navždy, ať v těle bloudí.
Autor gabajzz, 11.01.2018
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí