Duše

Duše

Anotace: Zavřu oči první co vidím je on, jen myšlenka na něho ve mě probouzí bouři emocí, pokaždé, když na ...

Zavřu oči první co vidím je on,
jen myšlenka na něho ve mě probouzí bouři emocí,
pokaždé, když na něj myslím a na jeho krásný ton,
on je mou nekonečnou nemocí.

Nikdy jsem nikoho tak moc nemilovala,
chtěla bych s ním strávit všechen čas na světě,
nejkrásnější je jeho pochvala,
našly jsme se jednoho dne v létě.
Autor anicka27, 13.01.2018
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí