Čekání

Čekání

Anotace: Když máte někoho rádi a on k vám nemůže najít cestu,je to smutné a těžké..

Máš smutný úsměv na tváři,
co vidí všichni hvězdáři
a uplakaný kapesník,
ten,který v ruce žmouláš.

Tak rád bych viděl tvoji usměvavou tvář,
však řekla jsi mi,
že jsem lhář,
tak stojím tiše v ústraní
a čekám na tvé pozvání,
snad se ho jednou dočkám.

Vidím tě z dálky každý den,
dávám ti spoustu krásných jmen,
kéž to tvé srdce zahřeje,
ať nemáš na něm závěje
a najdeš ke mě zase cestu.

Potom ti pošlu anděla,
aby jsi věřila,
aby jsi věděla,
že dávám ti své srdce na dlani,
pomůže nám to čekání,
uvidíme asi časem.
Autor BARBYE, 13.01.2018
Přečteno 541x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Běžec, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráty a nálezy
pro lásku čekání
pravda i lež
čekanky na mezi
na srdce na dlani
čekají též...

13.01.2018 22:56:58 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí