Já a ty....

Já a ty....

Anotace: 20.1.

Zase je tady noc a já se procházím,
zase tebe v srdci nacházím.
Krást něžné polibky z Tvých rtů
noc za nocí vkrádat se do Tvých snů
Cítit Tvé tělo,Tvé vlasy na kůži,
dostat od tebe rudou růži.

Bloudím ve svých představách,
nevyznám se v těchto záhadách.
Každým všedním vánkem
polibek Ti posílám
moje rty šeptají jméno,
když na Tebe vzpomínám.

Já stále Tebe vidím před sebou
a slyším tvůj něžný hlas
a srdce moje touží,
abych tě spatřila zas.

Stále vidím Tvoje oči,
jak se na mě dívají,
stále cítím Tvoje ústa,
jak mě sladce líbají.
Autor 89Rosa, 20.02.2007
Přečteno 548x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezke

05.03.2009 17:04:00 | strašidýlko-střapatý

Člověk čtením té básně zrovna mládne...

09.04.2007 19:34:00 | Juhunka

Krásně vybásněná touha.

08.04.2007 14:33:00 | J.Švihovský

moc hezky napsané :-) Dík za návštěvu

28.03.2007 12:39:00 | bobi bobie

tahle básen je fakt moc pěkná...

08.03.2007 17:00:00 | ERŽA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí