Drž mě pevně

Drž mě pevně

Anotace: ...

Že je konec, víc než zjevně,
chápu – vidím jako ty.
Už nepláču, však drž mě pevně,
vždyť já se bojím samoty.

Z touhy zůstal pouze strach,
naposled se dotknout
než obrátí se všechno v prach,
tvou duši s mojí protknout.

Srdce se ti rozletí,
dřív než přijde ráno,
nikdo už ho neslepí,
snad tak to bylo dáno.

Udušená naděje, poztrácená víra,
bolest v srdci vyrytá
a všechna moje síla
je nočním smutkem přikrytá.
Autor zíťa 2, 20.02.2007
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Parádní

29.05.2008 19:12:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí