Jsi zpátky

Jsi zpátky

Anotace: Na andělíčky, budeme si hrát, Mávat křídly, Ze závějí nevstávat, Nechat plynout čas, Vnímat ticho, Rozechvělé struny v nás, Jsi zpátky, V plamenu svíce, co nikdy neshoří, Jsi zpátky, Stojíme u dveří...

 

Já nebudu nikdy sám

Dlouhý film si promítám

Za zavřenými víčky

S plamínkem svíčky

Proudu snění

Rád se poddávám

 

Láska a klid jsou v nás

V polibcích je souhra krás

 Zas vláčné jsou tvé rty

Když šeptáš

 Můj svět jsi pouze ty

 

Jsi zpátky

Náhle jako bílý sníh

Co vykouzlí úsměv dětí

Když jedou na saních

Jsi zpátky

V náručí mé

Tvou vůni v sobě mám

 Mýdlo, vůni lesa

Rozpoznám

 

Já nebudu nikdy stár

Budu věčně živ a zdráv

Vírou je mi snílků ráj

Tam s tebou krásně je mi

Přísahám

 

Jsi zpátky

 Na andělíčky

Budeme si hrát

Mávat křídly

 Ze závěji nevstávat

Nechat plynout čas

Vnímat ticho

A rozechvělé struny v nás

Jsi zpátky

V plamenu svíčky

Co nikdy neshoří

Jsi zpátky

 Stojíme u dveří

Kde ruku svou na kliku mi dáš

A s úsměvem

Nový příběh otvíráš

 

Jsi zpátky

 

(Hanuš Šparlinek, 24.1.2018)

 

 

 

 

Autor Hanuš, 24.01.2018
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Sandra_T, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...moc se mi líbí!!!!! *ST*

25.01.2018 07:44:49 | Anděl

Děkuji, jsem rád, že potěšila

31.01.2018 08:36:29 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí