Hvězdy jasné

Hvězdy jasné

Anotace: Není co víc říct...

10.07.2013     22:25 v Brně

Hvězdy jasné

Hvězdy jasné
na nebi plující
pod širokou oblohou

vzpomínáš
na ten večer
na nebe plné hvězd
v objetí nás dvou
vášnivých polibcích
neukojené vášně

kdy v překvapení
jsi mě zaskočila
noční oblohou
plné hvězd
jež jsi vnímala

v objetí něžném
v rozpravě o hvězdách
s cigaretou v ruce
překvapujících okamžiků

byl jsem zaskočen
však hvězdy
byli krásné

vedle sebe jsem 
však měl Tebe
největší hvězdu zářící
jež na nebi chyběla

a to Tebe lásko...
Autor JarekBrnoCz, 24.01.2018
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí