Poslední vzkaz

Poslední vzkaz

Anotace: ...

Cítím, jak mi tečou po tvářích slzy
i přes mé odhodlání je zastavit.
Nestačí jen doufat, že to přejde brzy,
že bez tebe stále bude srdce bít.

Nikdy jsem to nebyla já, ale ona.
Nikdy jsem se nechtěla zamilovat.
Je to horší než se zdá.
Nechtěla jsem ti srdce dát.

Cítím se jako nicka, která ztratila
veškerou soudnost a rozum k tomu.
Vím, že nikdy nebudu ta,
která se bude vracet k tobě domů.

Létají mi hlavou myšlenky, jestli
si vzpomínáš na tanec v nočním parku.
Na všechny ty padající hvězdy,
které nám létaly nad hlavou.

Nikdy jsme se neměli potkat.
Jsi jako žiletka v mém srdci.
Chci ti ještě naposledy vzkázat,
že mě to stále bolí - mrzí?
Autor AngelLia31, 24.01.2018
Přečteno 484x
Tipy 14
Poslední tipující: grázlík, Eru Alonnar, Jeněcovevzduchukrásného, Hůdy, Anděl, Stela, Kapka, jitka.svobodova, Násó je učitel můj, Fanny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio...moc se mi líbí! Žiletka v srdci.....až mne tam bodlo! *ST*

25.01.2018 07:29:40 | Anděl

Děkuji :))

25.01.2018 11:37:50 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí