Láska

Láska

Anotace: Láska bolí, láska spaluje, láska prosí, láska lituje, láska je nejvíc, co kdy můžeš dát, láska je...

Láska bolí, láska spaluje,
láska prosí, láska lituje,
láska je nejvíc, co kdy můžeš dát,
láska je víc, než mít jen trochu rád.

Láska vidí, láska je hřích,
láska je váhání, zda nemiloval bych.

Láska je oheň, láska je žár,
láska je život, láska je krve var.

Láska je ticho a láska je smích,
láska je kouř co kuřák do tváře mi dých.

Láska je život a láska je poslední řešení,
láska je pranýř a láska je vězení.

Láska je dar a vesmír napoví
správné co je dělat díky lásce
každý
ví.
Autor Poeta ze světa, 25.01.2018
Přečteno 481x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, AngelLia31, Sandra_T, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je dar

26.01.2018 09:38:32 | Kapka

vzalas mi to, Růženko, z pusy ... láska je smysl života

25.01.2018 12:13:17 | Sandra_T

Láska je nejvíc...Kvůli ní má život smysl, i když někdy moc, moc bolí
a člověk váhá.
Krásné.

25.01.2018 09:22:12 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí