...

...

Anotace: .......

Jsi pro mne energie
Světlo na konci tunelu.
Jsi pro mne nesmrtelnost
se kterou se lépe žije.
S tebou trable rozemelu.
Naše souznění září, jak žije
možná je to troufalost,
ale cítím, že správné to je.
Autor lala, 26.01.2018
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Dávid, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí