Ach ty myšlenky na Tebe

Ach ty myšlenky na Tebe

Anotace: ....

13.11.2013 Brno

Ach ty myšlenky na Tebe

Vidím Tě,
vnímám Tě,
nádherná jsi

po schodech jdu
co krok to schod
k Tobě k Tvým dveřím

otevíráš
ve dveřích stojíš usměvavá
ve vytahaném tričku s výstřihem

bože
ten pohled na Tebe
na Tvoji tvář něžnou
s úsměvem
půvabným tělem
tím hlubokým dekoltem
kde dvě něžná pevná ňadra Tvá
se vyzívavě odhalují

ten pohled zato stál....

Přicházím blíž a hle
z pohledu od Tvých prsou
už vnímám pohled Tvých očí
však žasnu
máš nový melír
já uchvácen...

vlasy ladící barvou trička
hlubokým výstřihem
postavou nádherné ženy

byl jsem překvapen
Tvojí krásou...

bože tolik jsem Tě chtěl...

Tvůj úsměv,Tvé tělo a Ty
těžká kombinace
krásné ženy

nad tím stolem myšlenka byla
Tebe chytnout
na stůl povalit
a jen se s Tebou milovat
tak nádherná jsi byla
jako vždy...

škoda jen,že ten stůl
byl ještě zabalen
chjo...

ta barva rudá dráždící
k tomu ty barvy kolem
k čertu krásně voníš
dráždíš a ani to nevíš

Jsi víc než touha
či na jednu noc
jsi víc než mohu říct
jsi úžasná žena do života

nejen proto Tě miluji...
Autor JarekBrnoCz, 29.01.2018
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí