Blázen jsem do Tebe

Blázen jsem do Tebe

Anotace: .....

24.12.2013 ve Svitavách

Blázen jsem do Tebe

Snad blázen jsem
přec jen Tobě
patří srdce mé
jen Tobě patřím
žádné jiné

Náš sen se plní
ať noc či den
jen Tebe miluji
jen Tvůj jsem
Tobě patřím jen

Neumím lhát
to mě nebaví
neb jeto o ničem
pravda na povrch
vždy vyleze

Tobě
jen Tobě věrný jsem
se srdcem svým upřímným
jen Tobě věřím
i pár blízkým

jen Tobě patřím
jen v náručí Tvé
jsem šťastný

Miluji Tě
jen s Tebou
v ruku v ruce
životem chci jít
jen s Tebou
chci lásko žít

věř
neb jinak to neumím

mé srdce
je jen Tvé

Miluji Tě a spolu vše zvládnem
Autor JarekBrnoCz, 30.01.2018
Přečteno 606x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Janna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

03.10.2022 10:43:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí