Neviditelná

Neviditelná

Anotace: Neviditelná, V představách, Protéká, Jako modlitba v srdci mnicha, Bloudím s tebou rád, Pro květy růží, Na okrajích ticha....

 

Neviditelná

V představách

Protéká

Jako modlitba

 V srdci mnicha

Bloudím s tebou rád

Pro květy růží

 Na okrajích ticha

 

To je náš svět

 Zkoušíš mě vést

S páskou na očích

Stojím u prahu dveří

 

Neviditelná

Dokud pohledy

Se neprotnou

Ven vyplouvá

Co básně nezvládnou

Žádnou strofou

Ani ticho v ozvěnách

Ani ohně na krách

Tak zůstaň pro mě

 

 Schoulená

Na polštářích

Ty jediná

Nesmíš ráno odejít

 

To je náš svět

Cítím, jak se měním

Ty jsi můj  lék

Bez pásky na očích

Stisknu kliku dveří

Teď

 

Slyším tvůj hlas

Planou tvé oči

Modrý jako led

Blízko i daleko

Znovu i teď

 

Mám tě před sebou

 

 (Hanuš Šparlinek, 31.1.2018)

 

 

 

Autor Hanuš, 31.01.2018
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty umíš tak krásně vdechnout veršům duši....alespoň já to tak cítím. Vklouznou do ní...jako po šlehačkové skluzavce:)

03.02.2018 07:39:05 | Anděl

Děkuji moc. Těší mě, že to tak vnímáš. Inspirací je vždy mé nitro a hudba.

03.02.2018 19:01:51 | Hanuš

Moc se mi líbí !!! **ST** nádhera

01.02.2018 07:21:52 | Anděl

Děkuji moc, Měla jsi pravdu...Z krasosmutnění se nakonec vyštěpí krása

02.02.2018 15:45:16 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí