Bloudíš ve mě dál

Bloudíš ve mě dál

Anotace: Stále ve mě bloudíš dál, Ty jsi moje volání, S tebou tu stojím, V proudech krasosmutnění, Jsi můj motýl, co nikdy neumírá, když mrazivá je zima...

 

Stále ve mně

Bloudíš dál

 Ten hlas

  Nad ránem slýchám

Ta souhra krás

   Brání mi spát

A štěstí prožívat

 

Každý z nás

Jednou se spálil

Lásku i cit

V sobě zabil

Ale ty jsi jiná

 Tak zamilovaná

Já to vím

 

Stále ve mně

Bloudíš dál

Ty jsi všechno

Co tu prožívám

Tam uvnitř

Čas tě nezměnil

Odtud tóny písní

 Pramení

 

Ty jsi moje mámení

Ty máš stejný zranění

 

Stále ve mně

Bloudíš dál

Ty jsi moje volání

S tebou tu stojím

V proudech krasosmutnění

 

Jsi můj motýl

Co nikdy neumírá

Když mrazivá je zima

 

 Já to vím

Já tě neopustím

 

Ty jsi moje mámení

Ty máš stejný zranění

Stejný jako Já

 

 (Hanuš Šparlinek, 2.2.2018)

 

Autor Hanuš, 02.02.2018
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!

03.02.2018 07:30:53 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí