milovat příliš

milovat příliš

Anotace: ...taky to umím, ale špatně..


milovat



dokážu to ještě
dělám to správně?



milovat

co je život bez lásky
dokážu žít bez ní



šel si kolem pískal sis
a já cítila ty čubky všude kolem tebe
cítila je všude na tvých modrých stránkách
cítila je všude v těch prázdných minutách bez odpovědi



jen tu jednu
o
které vím
citím na svých tvářích
když s tebou spím


pěkne komplikovaný vztah
oceňuji pouze svojí spokojenost
jeli jí dost
nepotřebuju více


lásku dýchám
a teď mám prázdné plíce
jak daleko to zašlo
na tvém prahu ležím stočena do klubíčka
prosím tě miluj mě
zatímco zelenám


jen milovat nesobecky
hezky
lehce
správně


všechno se časem přejí
jen já jsem ta stálice
která rozsvicí zatímco jiní zasínají
která ještě po roce, bude tě chtít
která tě pokaždý políbí, jako by to bylo poprvé
a bude žárlit, když se na tebe jiná jenom podívá
protože

když miluju
miluju napořád

Autor Loveless, 04.02.2018
Přečteno 517x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Iva Husárková, piťura, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...připomnělas mi něco, co jsem zažil...to světlo a tak...

04.02.2018 19:51:02 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí