Krása prvej ľúbosti, Krása ľúbosti

Krása prvej ľúbosti, Krása ľúbosti

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

KRÁSA PRVEJ ĽÚBOSTI


Oko v oku, duša v duši.

Prvá láska krásu vzruší

k nebeskému úžasu.



I keď vkĺzne do času

tak ako čas večne trvá.

Tušená, krásna láska prvá.





KRÁSA ĽÚBOSTI


V zime sa rýchlo tmí.

Sedíme v tme ja a ty.

Nezažneme svetlo.



To, čo je krásne medzi nami

tebou, mnou a nebesami

by nás viac nestretlo.



Krása lásky je krásne zdanie.

Špatí ju tela milovanie.

Na lásku a krásu bič uplietlo.



Anna Vodičková
Autor annav, 07.02.2018
Přečteno 523x
Tipy 1
Poslední tipující: Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí