PS: Miluji tě stále.

PS: Miluji tě stále.

Anotace: -

Zlomil jsi mi srdce, cítím to tady v hrudi,
to, co mě dřív hřálo, teď mrazivě studí,
při myšlence na tebe, tají se mi dech,
když nemůžeš v realitě, děsíš mě v mých snech.

Ta láska, co dřív hřála, najednou tě dusí,
vadí ti můj hlas, i můj dotek se ti hnusí,
nechceš mě už vidět, toužíš po té jiné,
každá láska, co dřív byla, jednou prý i zhyne.

Miluji tě stále, i přes zjizvenou tvář,
také nejsem bez hříchu, nemám svatozář,
však největší můj zločin,
byl propadnout tvým očím.
Autor xoxo, 07.02.2018
Přečteno 542x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, Roser, Pavlina, grázlík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

FSB!
MOC krásné

29.01.2020 19:15:26 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí