Cesta po trati

Cesta po trati

Anotace: O společné cestě životem

Roků už mám pár,
a nejsem, kým jsem byl.
Nejsem ale stár,
Jen nemám už dost sil.

Všechny krásy života,
co znám, bych vyměnil
Kdybys byla se mnou
jen pár společných chvil.

To, co jednou ztratíš,
už se nevrátí.
Život je jak rychlík,
letíc po trati.

Ale když nám ten vlak
jednou ujede
Už ho nikdy lásko,
dohnat nesvedem.

Roků už mám pár,
už nejsem, kým jsem byl.
Nebyl bych však stár,
kdybych s tebou žil.
Autor Jinomost, 09.02.2018
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně napsané.....*ST*

09.02.2018 07:03:18 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí