Jdi dál

Jdi dál

Anotace: už se neotáčej...nemáš kam...

Hoď to všechno za hlavu,
změň si svoji představu
o klukovi, kterého pořád miluješ,
ale on tě opustil pamatuješ?

Vzpomeň si jak moc jsi plakala a nevěděla co dělat,
zastavil se ti život a ty jsi nechtěla běhat!

A když pomalu ses dostávala na nohy,
zlomily tě další problémy.
Denně ho mít na očích bolí
a spoustu sil stojí.

Když vidíš jak vesele se směje,
tvoje láska pro něj neexistuje.
Tak přestaň, nech ho už konečně jít
už ti nepatří, nemůžeš ho mít...

Řekni proč teď mlčíš???
Autor Kariš, 20.02.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí