Láska v obilí

Láska v obilí

Anotace: aneb milování v poli

Sbírka: Po stopách vesnice

Za rozbřesku otevírá blankyt svou modravou báň
slunce je dnes lesklé jako u řeky oblázek
zlaté paprsky, připomínající meče tasí jako zbraň
jenž vždy srdce probodnou,jako poselství od lásek

Odveď mne lásko, tam někam do polí
v moři klasů můžem navždy utonout spolu
podle toho jak nám to čas dovolí
zahyne pod námi také les dlouhých stvolů

Večer, když blankyt zavírá růžovou báň
loučím se s láskou uprotřed zralého ječmene
tak jako vždy zaplatím slunci daň
však málokdo si na krátkou lásku vzpomene
Autor Petr27, 10.02.2018
Přečteno 580x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí.....krásně hladíš! *ST*

11.02.2018 08:23:05 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí