Tobě

Tobě

Anotace: ...co víc říct...

S poctou skládám k nohám tvým
LÁSKO
Své děravé zrcadlo
Šrámy a pot pohltila
Matička Země dávno

Předávám ho do tvých rukou
Tam v bezpečí se může kolébat
Až do chvíle
Než Zrada jed svůj
Ti dá ochutnat
Autor SadLily, 20.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí