Vodník a Rusalka

Vodník a Rusalka

Anotace: Je to pech.

Vodník chválí škebličku,
za překrásnou perličku,
Rusalce jí daruje,
on ji vroucně miluje.  

Mnohé další škebličky,
též mu daly perličky,
Rusalka je odmítá,
jinou lásku přivítá.

Smutný je teď vodníček,
slz má pátý hrníček.

Autor Psavec, 14.02.2018
Přečteno 444x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Ubohá Rusalko bledá,
zajatá v kouzlo lidských pout!
Voda tvá všude tě hledá,
nadarmo chce tě obejmout!" A.D.
Já taky Rusalku miluju, dávám ST

14.02.2018 20:17:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí