Valentýnská noc

Valentýnská noc

Anotace: ...

Noc zalehla město,
v mém pokoji se svítí.
Na posteli leží náhé tělo,
na nočním stolku kvítí.
Čtrnáctý únor v kalendáři,
a milostný dopis na polštáři.
Prázdné flašky vín kolem nás,
držím její boky je to slast.
Něžně jí líbám,
Ona slabě sténá.
Slovy radši neplýtvám,
Prý mě miluje a víc nemá.
Klidně sjíždím po stehně,
ona se slabě chvěje.
Dělám vše rychle ale jemně,
Dochází mi co se děje.
Prohýbá se v zádech,
Rychle a silně vzdychá.
Tak to bývá v některých párech,
Že ona rychleji bývá.
Autor Hůdy, 18.02.2018
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hůdy.....mco něžná valentýnská noc....přeji Ti jich co nejvíc tak krásných...

18.02.2018 18:10:43 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí