Šamanka

Šamanka

Anotace: Ty jsi jediná, se kterou do jiných světů odlétám, Plachtí kondor, Pluje vzduchem, Další kondom, Stříbro z plání kolem, Rychle posbírej, Už si do mě vdechla, Ten strašnej jed, Než gejzír vizí vytryskne mi z hlavy, podáš mi prý slíbenej protijed...

 

Dlouho jsem tě neznal

Ne, přímo takovou

Ujetou holku

Já měl celkem za slušnou

 

Strašně zmýlenej

V odhadu na lidi

Paranormální krásu

 Né každý hnedka závidí

 

Ty jsi moje malá

Malá šamanka

Co mou duší namotá

Kolem skály

Zlehka, zlehounka

 

Ty jsi jediná

Se kterou do jiných světů

 Odlétám

 

Plachtí kondor

Pluje vzduchem

Další kondom

 Stříbro z plání kolem

Rychle posbírej

 

Už jsi do mě vdechla

Ten strašnej jed

Než gejzír vizí vytryskne

Mi z hlavy

Podáš mi

Slíbenej protijed

 

Ty jsi moje malá

Malá šamanka

Co mou duší namotá

Kolem skály

Zlehka, zlehounka

 

Ty jsi jediná

Se kterou do jiných světů

 Odlétám

 

Strašnej odvaz

Prokousnutej ret

Utaženej provaz

 Šrámy na zádech

To jsem já

To jsi ty

 Koloběhem vizí

Do neznáma tažený

 

(Hanuš Šparlinek, 23.2.2018)

Autor Hanuš, 23.02.2018
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: ldona, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...těšila jsem se na Tvé dílo....**ST**

24.02.2018 07:28:24 | Anděl

Děkuji moc, jsem rád, že se ti textík líbil.

27.02.2018 17:14:57 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí