Jsi nedůvěřivý

Jsi nedůvěřivý

Anotace: nedůvěra

Jsi nedůvěřivý, až hrůza,

občas připadám si jako čůza,

nevěříš mi a to mě trápí,

o tom, že nechci jiné chlapy,

chci jen Tebe, teď a tady,

tak neotáčej se ke mě zády,

já se taky bojím toho, 

že dívek by Tě chtělo mnoho,

že lepší by sis mohl vybrat,

než-li se mnou zůstat,

líbíš se mi, smiř se s tím,

že jen tak z hlavy Tě nepustím, ...

Autor ldona, 25.02.2018
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!!!

26.02.2018 14:10:58 | Anděl

díky :)

26.02.2018 20:07:59 | ldona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí