Láska za kopcem

Láska za kopcem

Anotace: Snažil jsem se to trochu melodicky pojmout ale trochu to nevychází :)

Za tímhle kopcem

Modré nebe 

Pláně zalité sluncem

Hledíme na sebe

 

Chci abys tomu uvěřila

Je tomu už strašně dávno

Když naše srdce se spojila

V našich očích bylo to psáno

 

Tisíce vzpomínek

Na tu lásku

Začala jako plamínek

Na provázku

 

Díváme se jeden na druhého

Tak jak bylo to tehdy poprvé

Časem stalo se něco krásného

Pořád buší stejně srdce mé i tvé

 

Dny za dnem

Vteřina po vteřině 

Sen za snem

Květina po květině

 

Stačil pouhý okamžik našich očí

Osudné střetnutí nás dvou

Nikdo nečekal že to tak skončí

Že staneme jednou osobou

Autor Dědek, 27.02.2018
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne :) cetlo se to lehce jako polibeni kridly motyla

28.02.2018 13:10:23 | FairyLAdy

Krásné....hezky se četlo...

28.02.2018 07:22:55 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí