Něco na tom je

Něco na tom je

Anotace: Živý puls na fotkách, Je probuzená ve vzpomínkách, co nikdy neblednou. Slepá místa na mapách, jde ztracená na cestách, co k cíli ani zpátky nevedou. Každý neseme svůj kříž, Někdo daleko, jiný blíž....

 

Živý puls na fotkách

Je probuzená ve vzpomínkách

Co nikdy neblednou

 

Slepá místa na mapách

Jde ztracená na cestách

Co k cíli ani zpátky nevedou

 

Každý neseme svůj kříž

Někdo daleko, jiný blíž

Teď hladím tvoji tvář

 Schoulená tu chvíli spíš

 

Vnímám

Jak moc tě mám rád

I když znovu zkoušíš lhát

Že jsi věrná, čistá

Dávno nevinná

 

Možná na tom něco je

Něco co se v tobě pře

To všechna pouta

Kolem přetrháš

 

Možná na tom něco je

Něco co do nás drápy tne

To mrazivý hloubky

Se mnou prožíváš

 

Živý puls na fotkách

 Síla bouře na římsách

A z tvé tváře padá prach

 

Už se chvějí tvoje rty

A svět je pouhé já a ty

To stejný trans

Mi připomínáš

 

Možná na tom něco je

Že s tím terapie těžko hne

Že karma zkrátka je

A dýchá mezi námi

 

 Dýchá, proudí mezi námi

Nevinná

 

(Hanuš Šparlinek,6.3.2018, Happens all the time) 

 

 

 

 

 

Autor Hanuš, 06.03.2018
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vnímání - to je důležité! jak kdo vnímá co prožívá....krásný.

06.03.2018 14:00:50 | Anděl

děkuji moc. Některé věci jsou vytržené z času. Vnímáme je pořád stejně.

06.03.2018 14:55:03 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí