Poděkování

Poděkování

Anotace: ...

Božstvům všem já děkuji,
že mi dala Lucinku.
Ten pocit krásný miluji-
Lucince dát pusinku.

Věrnost ti Lucinko slibuji,
s tebou chci jít životem.
Srdce své ti věnuji,
pro tebe žít jsem ochoten.

Možná zní to jako klíšé,
ale ty jsi prostě úžasná.
A ta tvoje krásná duše,
ta je něčím vyjímečná.

Už nechci nikdy víc,
životem jít sám.
Vždy půjdu tobě vstříc,
to Lucinko přísahám.
Autor lukassnajdr, 07.03.2018
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...

08.03.2018 07:02:02 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí