Lunární cyklus

Lunární cyklus

Anotace: ...

Před lunárním cyklem jsem potkal štěstí.
To štěstí, jako luna krásné, jmenuje se Lucinka.
A já teď říkám se ctí,
že nechci nikdy, by z Lucinky se stala vzpomínka.

V dobrém i ve zlém chci s tebou za ruku jít,
protože ty jsi záblesk světla v temném lese.
Chci s tebou a o tobě napořád snít,
protože ty jsi teplo, když se tělo zimou třese.

Třicet dní je sice chvíle pouhá-
však postačí k tomu abych věděl,
že ty jsi moje největší touha,
že ty jsi nebe- cesta z pekel.

A když život dává rány,
já zamyslím se chvilinku.
A pak se rány zhojí sami,
když vím, že na světě mám Lucinku.
Autor lukassnajdr, 08.03.2018
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí