Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: ...

Zas tak sám dnešní noc
ztracen ve vzpomínkách
postel víc než když jsem byl dítě
zdá se větší být
a snad sám bůh ví jen proč
neumím o tobě stále jen snít

Chybíš mi víc, než můžu ti říct
tvůj dech na mém krku
to vše je teď pryč
noční silueta ve tmě
a já toužím
déle než chvíli zas mít tě

Na blízku, v objetí něžných dlaní
to co potřebuji
jsi ty, tvůj dotek
myšlenky na tebe
nenechávají v klidu mé spaní
a z mlčení v srdci mém zmatek
Autor Flyhawk, 08.03.2018
Přečteno 476x
Tipy 8
Poslední tipující: Kyška, grázlík, Lucucu, Stela, její alter ego, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Touha sálá z Tvých veršů..*ST*

08.03.2018 12:25:54 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí