Iná

Iná

Anotace: Niekedy sa vám stane, že neviete tak úplne doceniť to, čo máte pred sebou a zatiaľ čo sa vám ženy striedajú pred očami, v hlave máte len tú jedinú, ktorá s vami nemohla ostať...

Tvárim sa šťastne, no je to len hra.
Divoká a krutá, nebezpečná.
Mihnutím oka ťa držím okolo pása,
no v zápätí ťa strácam zasa.

Premýšľam nad sebou,
premýšľam nad svetom.
Nad láskou, nad sexom,
nad chvíľami s tebou.

Ak si tá pravá, tak sa isto vrátiš.
No zrejme nie v ten pravý čas.
Tajne čakám kým ma spasíš,
kým v inej som až na doraz.
Autor Hamsterball, 08.03.2018
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: MA t HA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí