Lásku nemám sám

Lásku nemám sám

Anotace: Vím, že nemám dost, Sebe trýzním pro radost, Citů neumím se vzdát, Skoro nahé se tě dotýkám, A v tom transu nepoznám, Že tíhu světa nechám odplynout. Dál neumím to skrýt, Zpátky nemůžu to vzít, Přede mnou je sráz..

 

 Dál neumím to skrýt

Zpátky nemůžu to vzít

 Přede mnou je sráz

 

Oheň náhle zhasl

Je tu tma a led

A děj co má respekt

 

Vážně nemůžu tě brát

Budeš mi to zazlívat

První zkus se mnou skoncovat

 

Pořád tě v sobě mám

S karmou se nevyrovnám

Kráse je marný vzdorovat

 

Někdy mívám zlost, to však bývá ctnost

Tvé rty snadno proklínám

Někdy rozpoznám, co jinak nevnímám

 Tvoji lásku nemám sám

 

Vím, že nemám dost

Sebe trýzním pro radost

 Citů neumím se vzdát

Skoro nahé se tě dotýkám

A v tom transu nepoznám

Jak tíhu světa nechám odplynout

 

Dál neumím to skrýt

Zpátky nemůžu to vzít

 Přede mnou je sráz

 

 Oheň náhle zhasl

Je tu tma a led

A my dva

Na rozcestí všech cest

 

Někdy mívám zlost, to však bývá ctnost

Tvé rty snadno proklínám

 Někdy rozpoznám, co jinak nevnímám

 Tvoji lásku nemám sám

Tvoji lásku nemám sám

Tvoji lásku nemám sám

 

(Hanuš Šparlinek, 9.3.2018, Happens all the time)

 

https://www.youtube.com/watch?v=ajnhXJxrJeE

Autor Hanuš, 09.03.2018
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Depešáky mám moc ráda...verše....nádherné....**ST**

10.03.2018 07:25:10 | Anděl

Díky moc za pročtení,trochu jsem to upravil, aby to znělo naléhavěji. Psaní coverů je super, škoda, že končí v šuplíku. Dave Gahan je hlas mé krve.

12.03.2018 07:57:21 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí