Toulavá pohlcuje

Toulavá pohlcuje

Anotace: Rano i noc v harmonii, vzpomínky i balady na lásku.

Šanzóna zvonuskříšení v plaménku nestydaté vznešenosti, opojením nevkusnosti na stolečku v poháru hořké líbivosti. Zeje jména druhů Opálových šníčků. V poukázání na věčnost přítomnosti.

V plamenu očí utápí soulad nečinnosti a křísí ladné vlasce cejchu naděje na život. Zažít spirituální jedinečnost dvou duší v souladu na dálku a ve vykřesaném jazyce básníků nalézt ukojení. Ukotvení nestálého povyku drátu elektrického vedení. Ustálit srdce a mysl v bílém prostoru.

Svrchovanost souzvučných hlasů na oprátce vzdálenosti. Hybernující polštářky na vyhostěné hostině v kabinetu múz. A stoleček naplněný životem. Jen ukousnout a zakusit zákusek lásky v čéškách povyku srdečního svalstva v roušce strachu. Uplavat a čistku promnout v dlaních.

Jako odrazy oken z vedlejší chalupy. Ve znovu otevřených víčkách novému dni, tak znovu rozevírám duši i srdce Tobě, Chrabrý Princi.
Kde spočineme na věčnost jako jedna dýka v rozkrojeném bochníku.

Lotosu zasazeni v zenové zahradě, dech lačný po dechu druhého v taji souzvuku jako jedno tělo. Líbá, pálí, žhne vnitřní plamen, jež živíme popelem minulosti s bujnou nadějí společné budoucnosti.

Výdech v semknuté hmotě v zářící siuletě objetí polarit. Bubnující sval o taji jedinečnosti a svoboda zrozena z chaosu vpíjí poslední nánosy strachu.

Lem pirulety na bříšku prstu při pohlazení vašeho vlasu.

Vám o Nás
Tóny vyzpívávam na dálku
kde sníh taje na vrcholcích Jeseníků.

Myslím a miluji

Autor MiMiKa, 09.03.2018
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílo a hezká hudba mysli.

21.03.2018 09:22:15 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí