Podnapilý vztah

Podnapilý vztah

Anotace: ...

Nechoď ještě, chvíli zůstaň,

tanči se mnou, dej mi svá ústa

ochutnat ...

 

Vždyť víš ..

Už zítra se vdáváš a já žením,

jediným "ano" všechno změním

i nás dva ...

 

Bude z tebe vdaná paní

Jestlipak ještě budeš k mání?

jako dnes ...

 

Tak napij se vína a zakloň hlavu,

ztrať se se mnou uvnitř davu

na chvíli ...

 

Nebudu ti šeptat sliby,

jen líbej mě a tanči,

tak se mi to líbí ...

 

Hýbej se se mnou v tomhle rytmu

a nebraň se,

když blíž si tě chytnu

Tak nebraň se ...

 

Vždyť tajemství .. to ty máš ráda,

vždy smála jsi se,

když tajně hladil jsem ti záda

Pamatuješ?

 

Pamatuj si tento dotek, 

až k ránu přemůže tě smutek 

nad námi ...

 

Až oblečeš si šaty bílé,

pryč budou tyhle "jen naše" chvíle ..

Budu mužem a ty ženou

snad jen že ...

ty s jiným a já s jinou 

 

Tak tanči!

Autor lalej, 09.03.2018
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík, Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí