Svědomí

Svědomí

Anotace: Bez komentáře

Svědomí

Hryže mě svědomí,
co jsem to zase provedla?

Nepřemýšlela jsem,
co se může stát,
jak jsem, jak jsem,
Ti mohla lhát?

Já Tě ráda nemám,
ani Tě nemiluju,
řešení hledám,
dívat se Ti do očí nedovedu.

Ty mě miluješ,
strašně moc,
nevím co si od našeho vztahu slibuješ,
myslíváš na mě celou noc.

Teď mě to bolí,
že jsem Ti lhala,
ale co jsem ti řekla pravda není,
kéž bych čas vrátit směla.

Chtěla bych Ti říct,
že nejsi pro mě nic,
a já mám ráda někoho jiného,
možná ho i znáš,
pro Tebe začne něco nového,
tak mě ze svého života smaž.

Nechtěla jsem Tě ranit,
strašně se Ti omlouvám,
doufám, že mě nebudeš za to hanit,
že mě nebudeš pomlouvat.

Opravdu se Ti omlouvám,
Ale pravda je zlá dáma,
zahoď náš vztah za hlavu,
život jde přeci dál.

Doufám, že zůstanem kamarádi,
já vím, že to bude pro Tebe těžké,
ale už si nebudu nic namlouvati,
být s Tebou se mi prostě nechce.
Autor Isabela - Easynka, 21.02.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí