M*A*S*H*E*D

M*A*S*H*E*D

Anotace: ...s nápisem

Zdá se mi normalní,
že lidé po sexu
zranitelně se cítí
všechen ten hnus z těla přec vyvěrá
Zbyde prázdnota
Prázdnota

 

A stud

 

V té chvíli po orgasmu
Srdce mi buší
ten chlapec vedle mě
Najednou nezná mě?
někoho mi připomíná..

 

Jsi nedotknutelný
Pupíčku!
A já ze samé rozkoše
Křičím
Miluji tě!
Sluníčko!
A má to cenu?

 

Buduješ rodinu
Dávno pominuly časy
Kdy jsem jim všem záviděla
Těm na, které ses díval jinak
Viděl si je poprvé
Mě přec postopadesáté..

 

Teď se jen zasměju
A lituju všechen ten prošlej čas
Byť byl krásnej
Nejde zopakovat
Starý city
Co usadily se ve mě
Možná v nás

 

A z lóže můžeš sebrat můj jedinej vlas
Důkaz místo slibů
Věrnosti
To jedinny, co ode máš
Ani nebudeš vědět jestli je můj
To vem ďas

 

Cítím ten pot postcoitalní
Měla bych ho ze sebe smýt
Ale ne, půjdu rovnou do postele
Chci ješte chvíli mít
ten naivní pocit
Že tě mám u sebe

 

A ze dna skříně vyhrabu tvoje starý tričko...

Autor Loveless, 13.03.2018
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, grázlík, piťura, Laika, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí