Nezapomeň na mě

Nezapomeň na mě

Anotace: Však onen večer stále v mysli mám, tvé oči jak se smály na mé...

Pouhých pár úsměvů stačilo,

abych téměř nebes dotkla se svou dlaní.

I Slunce se mnou valčík tančilo

a já cítila jak kapky deště se mi klaní.

 

A vysoko ve výškách, ve snech,

mezi oblaky ladně si poletuji.

Lehká jak vánek, po nocích i dnech,

své lásky k tobě nikdy nelituji.

 

Pověz mi, zda stejně to máš.

Vím, tvá duše též se rozjasnila.

A i když v touhách mých vedle mě teď sedáváš,

nemohu opustit, co láska tenkrát vytvořila.

 

Však onen večer stále v mysli mám,

tvé oči jak se smály na mé.

Já představy své se nevzdávám

Sbohem, možná jednou,

nezapomeň na mě.

Autor Mydlinka, 14.03.2018
Přečteno 522x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, grázlík, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké!

15.03.2018 07:58:37 | Anděl

Děkuji =)

15.03.2018 17:15:09 | Mydlinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí