Chci

Chci

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Chci cítit teplo obětí tvého
abys zahřála srdce těla mého
Chci cítit bušení tvého srdce
které buší krásně a lehce
To bušení co mě uklidní
a všechny chmury zahání
Chci slyšet tvůj hlas
pořád a zas a zas
S tou jednou větou
„miluji tě, to přísahám na dušu mou"
Slova tak hřejivá jak tvé obětí
díky tobě mám lásky štěstí
Protože si tu ty, lásko
ty má nebeská, krásko
Autor Discord, 15.03.2018
Přečteno 598x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!

16.03.2018 07:10:20 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí