Dávný vibrace

Dávný vibrace

Anotace: Planoucí rty vlčích máků, co ochutnat chtěly víc, v bouři za soumraku, Než blesk náhle sjel, Do rozkoší dvou těl, Podej mi ruku, Dál se nechci bát, Tu sílu vjemů s tebou, Zkouším prožívat, Když věčný čas tak rychle plyne, Cítím, že ta noc..

 

Co vidím já

Nevidíš ty

Dál tu zůstanou věci zastřený    

Myšlenky volně proudí kolem nás

Ty je nezastavíš

Vůli neovládáš

To oni nás v hrsti mají

S námi si jenom hrají

 

Tohle je ta pravá realita

Co normálně spí a je ukrytá

 Na pláni teď někdo zhasl

Vidím světlo

A krásy nejjemnější kaz

 

Planoucí rty vlčích máků

Co ochutnat chtěly víc

V bouři za soumraku

Než blesk náhle sjel

Do rozkoší dvou těl

 

Podej mi ruku

Dál se nechci bát

Tu sílu vjemů s tebou

Zkouším prožívat

Když věčný čas tak rychle plyne

Cítím, že ta noc

Minulé do mě vlije

 

 Zrychlený tep ve spáncích

Naše těla zmítaná

V davných vibracích

 

Zas tu planou

Rty vlčích máků

Zmáčení jdeme domů

V bouři a za soumraku

 

 Za námi mizí rozcestí všech cest

 Na obzoru hasne minulé

A temně černý les

Mizí všechno

Všechno mizí

Dnes

 

(Hanuš Šparlinek,16.3.2018)

 

 

Autor Hanuš, 16.03.2018
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,spojí nás s něčím pradávným

18.03.2018 22:33:18 | Hanuš

Tie prírodné živly majú čosi do seba:)

17.03.2018 07:37:26 | maryshka008

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí