My poletíme

My poletíme

Anotace: Skoč a leť s tebou zatočí se svět.

Hvězdy osvětlují tvoji tvář
Divím se že nemáš svatozář
Tvé slzy lesknou se lehce
Mé ruce dotýkají se tě měkce

Tvé rty jsou jako obláčky
Všichni kolem hrají si na dobráčky
Jen ty odhaluješ svou pravou tvář
Neustává kolem nás ta zář

Kaluže od nedávného deště
A ty šeptáš - jen dva kroky ještě
Ruku v ruce teď skočíme
Spolu k nebi poletíme
Autor Isabella Cassetti, 20.03.2018
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí